Logitech FITS, Black

Кратко описание

Цена: 569лв.

Вие получавате

Logitech FITS, Black
569лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб понеделник (17.06.2024)

Вземи на лизинг за 20.39 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • True Wireless
 • Безжична връзка
 • Вграден микрофон
 • До 22 часа живот на батерията
пълни характеристики

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
846лв.
Отстъпка
-13лв.
Цена в комплект
832лв.

Науката на ултимативния звук

Чуйте промъкващите се наоколо врагове, сигналите за специални способности и всичко останало около вас. Потопете се изцяло в пейзажа на играта и чуйте целия епичен саундтрак. Най-модерните аудиотехнологии и материали за издръжливост се комбинират, за да осигурят експанзивен кинематографичен звук. Аудиодинамичните драйвери Pro-G™, обновени до 50 мм, и съраундът DTS Headphone:X 2.0 създават най-доброто звуково изживяване.

*Съраунд звукът DTS Headphone:X 2.0 е наличен само за операционна система Windows и изисква геймърски софтуер Logitech G HUB.

PRO-G™ 50 мм

ДРАЙВЕРИ С НИСКИ НИВА НА ИЗКРИВЯВАНЕ

LIGHTSYNC™ RGB

ДРАЙВЕРИ С НИСКИ НИВА НА ИЗКРИВЯВАНЕ

DTS HEADPHONE:X 2.0

СЪРАУНД ЗВУК ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Игра за напреднали

Модернизираните 50-милиметрови драйвери Pro-G са изработени от тъкана хибридна мрежа, която разкрива повече звукови детайли, дълбочина и яснота при всякаква сила на звука. Сега, с увеличения диаметър, Pro-G се представя по-добре от всякога. Нискочестотните звуци - като разтърсващи експлозии и богати звукови писти - са още по-пълни и кинематографични. Високите честоти - гласове, стъпки, изстрели - са невероятно чисти и прецизно пресъздадени.

Съраунд отвъд 7.1

Насладете се на невероятния DTS® Headphone:X 2.0, който работи с по-голяма прецизност от стандартния 7.1-канален съраунд звук. Прецизната и точна пространствена осведоменост в играта ви позволява ясно да определяте позицията и разстоянието в пълен 3D звуков пейзаж. Ясното чуване на заобикалящата ви среда може да бъде разликата между победата и поражението.

*Съраунд звукът DTS Headphone:X 2.0 е наличен само за операционна система Windows и изисква геймърски софтуер Logitech G HUB

Пълна персонализация

Със гейминг софтуера Logitech G HUB можете да персонализирате осветлението LIGHTSYNC RGB, да програмирате G-клавишите с макроси и команди по време на игра и да персонализирате аудио предпочитанията с уникални профили за всяка игра и приложение.

Чувате се силно и ясно

6 мм Mic+ е микрофон с обръщаща се стрела, подобрен за невероятно ясна и точна комуникация. Стрелата има светодиоден индикатор, за да знаете кога микрофонът е заглушен. Когато не се използва, микрофонът на стрелата се обръща нагоре в слушалките, като се заглушава и става почти невидим.

Създадени за комфорт и качество

Ще се чувствате изключително удобно дори по време на най-дългите гейминг сесии благодарение на спортната мрежеста подложка в чашките за уши и лентата за глава. G635 са снабдени с циркумаурални подложки за уши с голям диаметър, които прилягат изцяло около ушите и не оказват директен натиск върху меките тъкани. Чашките за уши се свалят и могат да се перат на ръка.

ЧУЙТЕ ГО ПЪРВИ.
ЧУЙТЕ ВСИЧКО.

Използвайте мощта на изкуствения интелект, за да осигурите истински поглъщащи звукови изживявания, създадени специално за вашите уши. С Immerse чувате точното местоположение на стъпките на врага и звуците от презареждане; имате предимството да чувате враговете си, преди те да ви чуят. Функцията Close Combat (Близка битка) ви вкарва директно в действието, докато усещате как куршумите свистят покрай вас. Пренесете силата на Immerse в слушалките Logitech G и превърнете ушите си в смъртоносни оръжия.

Характеристики

Серия FITS
Тип True wireless
Цвят Черни
Вид свързване Bluetooth
Описание

Правото на отказ за всички слушалки от тип „тапи“ (in-ear) не се прилага съгласно Чл. 57, т.5 от ЗЗП - запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

 

Слушалки

 • Честотна характеристика: 20 Hz - 20 kHz
 • Импеданс: 16 ома
 • Чувствителност: 106 +/- 3 dB SPL/mW
 • Начин на приемане на микрофона: Двойно излъчване
 • Честотна характеристика: 100Hz-8KHz

Безжични технологии

 • LIGHTSPEED: чрез USB-A приемник + адаптер от USB-A към USB-C
 • Bluetooth: Режим на игра с намалена латентност
 • Bluetooth classic: 5.2

Батерия (с възможност за презареждане)

 • Свързване с LIGHTSPEED
 • - 7 часа време за слушане + 8 часа с калъфа за зареждане
 • - 4,5 часа време за разговори + 5 часа с калъф за зареждане

Bluetooth

 • - 10 часа слушане + 12 часа с калъф за зареждане
 • - 6,5 часа време за разговори + 7 часа с калъф за зареждане

Калъф за зареждане

 • USB-C порт за зареждане

Тегло: 7,2 г всяка
Размери: 35,0 × 22,8 × 24,5 мм
Звуков драйвер: 10 мм

Гаранция 24 месеца
Геймърски Не
Професионални Не
Безжични Да
Микрофон Да
Шумопотискащи Не

Подобни слушалки