Next One MagSafe Mist Shield Case for iPhone 14 Pro - Midnight

Кратко описание

срок на доставка 7 дни
Цена: 55лв.

Вие получавате

Next One MagSafe Mist Shield Case for iPhone 14 Pro - Midnight
55лв.

Комплект

Вземете намаление при закупуване на продуктите в комплект

Цена на комплекта

Цена поотделно
134лв.
Отстъпка
-3лв.
Цена в комплект
130лв.

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 7 дни.

Характеристики

Марка Next One
Тип Калъф
Описание
  • Калъфите за мъгла на NEXT ONE са изработени от комбинация от първокласни материали: поликарбонат, TPU и метал, които осигуряват необходимата защита на вашия iPhone. Използването на трите материала, от които е изработен калъфът, предлага дълготрайна защита за вашия телефон с уникален дизайн.
  • Съвместим с MagSafe: Благодарение на магнитния пръстен, разположен в задната част на калъфа, те автоматично се прикрепят към задната част на MagSafe аксесоарите и осигуряват много удобен начин за зареждане на вашия iPhone . Той осигурява по-жизненоважна сила на магнитна адсорбция без смущения в сигнала, докато телефонът се зарежда в колата.
  • Устойчив на надраскване: Тялото на калъфа съчетава високоустойчив PC протектор и TPU рамка, която обгръща калъфа, предпазвайки го от повреда в случай на изпускане или надраскване.
  • Защита на екрана и камерата: Благодарение на по-дебелия с 0,5 мм защитен слой от поликарбонат, който достига малко отвъд ръбовете на екрана, калъфът NEXT ONE предлага по-високо ниво на защита срещу надраскване и повреда при падане.
  • Лесен за използване дизайн: TPU рамка за сигурно захващане на телефона. Металните бутони на калъфа предлагат първокласен външен вид. Нюансът на капака не е наситен точно, за да позволи на потребителя да се наслади на минималистичния дизайн на iPhone.
Съвместимост iPhone 14 Pro
Цвят Син
Материал Поликарбонат